Onze jachthaven heeft alle voorzieningen die u nodig heeft: stroom, drinkwater, sanitair, vuilcontainers, Wi-Fi, en een tankstation voor Diesel HVO 20 en Benzine Super Plus 98. Daarnaast beschikken we over een gezellig café met sfeervol terras en zelfs een inwendige kapsalon.

De afgelopen jaren heeft Wanssum een complete metamorfose ondergaan. Zo is de jachthaven samen met de dorpskern compleet vernieuwd. Aan onze nieuwe passantenkade van zo’n 200m lang met sfeervolle verlichting en mooi straatwerk stapt u gemakkelijk aan wal. Vanaf uw ligplaats kijkt u nu fraai uit tegen brug ‘t Broek. In ons gezellige havencafé heeft u de mogelijkheid te biljarten, darten en natuurlijk het belangrijkste: het nuttingen van een kopje koffie, drankje en een hapje. Aansluitend aan het café treft u ook de sanitaire ruimte.

Aan de rand van de haven vindt u direct een supermarkt welke 7 dagen per week geopend is. Ook is de haven voorzien van een openbare parkeerplaats met pinautomaat. De jachthaven van Wanssum ligt aan de rand van een natuurrijke omgeving en daardoor pal aan diverse fiets- en wandelroutes die behoren tot de mooiste van Noord-Limburg. O.a het Pieterpad loopt niet voorniets dwars door Wanssum.

Vanuit de jachthaven loopt u binnen 5 minuten met de hond door het prachtige beekdal van de Grote Molenbeek (Meulebeek) welke uitmondt in onze jachthaven. Gaat u liever fietsen? dan heeft u de mogelijkheid om fietsen te huren door onze samenwerking met de lokale tweewielerwinkel. Informeer hiervoor tijdig.

Op loop- en fietsafstand zijn diverse winkels en eetgelegenheden te vinden. Wanneer u aan aanmeert in Wanssum is een bezoek aan het gezellige Venray, het toeristische Arcen of het mooie oorlogsmuseum in Overloon zeker de moeite waard. Lees hier meer over de omgeving.

Tot snel en groeten vanuit Jachthaven Wanssum.

Passantenplaats reserveren bel: +31 6 14032056